Jeropocs com

Laatste werk: SlapenAlsEenRoos.nl

Slapen als een roos is opgericht om je te laten zien wat je kan doen als je beter wilt slapen. De website is uitgerust met een online cursus, waaronder enquetes en reflectieverslagen. Ook is op de site het boek Slapen als een roos te bestellen, net zoals vele artikelen voor een betere nachtrust.

Wat wij gedaan hebben: Webdesign, HTML, CSS + PHP

Bekijk het project Bekijk de site

Webdesign laatste werk
Startistdesign

Webdesign: startistdesign.nl

Startist is een online aanbieder van design en kunst gerelateerde artikelen. Wij zijn niet zomaar een aanbieder van design en kunst artikelen, de artikelen die u op deze website vind zijn uitsluitend ontworpen en gemaakt door studenten. Startist is een onderneming ontstaan uit het initiatief van zes studenten aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN).

Wat wij gedaan hebben: Re-design wordpress theme, Installatie + CSS

Bekijk het project Bekijk de site

Onderhoud: Saamvastgoed.nl

SAAM Vastgoed bv - kortweg SAAM - beheert en verhuurt prima gelegen, up-to-date bedrijfspanden. SAAM helpt maatschappelijke instellingen, gemeenten en bedrijven met het realiseren van ruimte voor met name beschermd werken.

Wat wij gedaan hebben: HTML + onderhoud

Bekijk het project Bekijk de site

saamvastgoed
Inoda

Webdesign: inoda.nl

Inoda is een jong bedrijf opgericht op 21 januari 2010 door derdejaars studenten Elektrotechniek aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen te Arnhem. Overtuigd van het feit dat veel goede ideeŽn blijven liggen zijn zij vastberaden bedrijven te helpen deze ideeŽn uit te werken.

Wat wij gedaan hebben: Design, HTML, PHP, CSS + Concrete5 Installatie

Bekijk het project Bekijk de site

Project: netbookwallpapers.nl

Netbookwallpapers.nl is een project van jeropocs dat nog in de kinderschoenen staat. Wij doen ons uiterste best deze website up to date te houden, en te vullen met steeds meer wallpapers, in steeds meer formaten. De site is simpel en strak gehouden voor de mensen met internet over telefoons e.d.

Wat wij gedaan hebben: HTML, CMS, CSS, Design + Onderhoud

Bekijk het project Bekijk de site

saamvastgoed
bc-malden

Webdesign: bc-malden.nl

Badmintonclub Malden is een recreatieve badmintonvereniging die dit jaar 37 jaar bestaat. De vereniging telt zo'n 100 leden. Ongeveer twee derde daarvan zijn senioren (vanaf 18 jaar). De jeugdafdeling is de laatste jaren flink toegenomen. Hoewel het er soms fanatiek aan toe kan gaan, staat de gezelligheid voorop.

Wat wij gedaan hebben: Design, HTML, PHP, CSS + Onderhoud

Bekijk het project Bekijk de site

Webdesign: it-xpress.nl

T-Xpress is een jong bedrijf dat zich richt op particulieren en de kleinere bedrijven. Door de uitgekiende hostingpakketen, en service op maat, heeft u binnen de kortste keren zelf een site online. Naast de webhosting, gebruikt IT-Xpress zijn ervaring ook om voor u uw bedrijfsnetwerk in te richten gebaseerd op het zeer stabiele Linux.

Wat wij gedaan hebben: HTML, CMS, CSS, Design + Concrete5

Bekijk het project Bekijk de site

saamvastgoed
Anita Hol-Bubeck

Webdesign: anitahol-bubeck.nl

Sinds juni 2001 is Anita op free lance basis full time werkzaam als assurantiedocent en auteur. Voor die tijd was ze als schadecorrespondent werkzaam bij verschillende assurantiekantoren en werkte ze part time voor een aantal opleidings- en exameninstituten.

Wat wij gedaan hebben: Design, HTML, PHP, CSS, CMS + Onderhoud

Bekijk het project Bekijk de site